MAASHORST ADMINISTRATIE

MAASHORST ADMINISTRATIE

Altijd accuraat en adviserend

Maashorst Administratie verzorgt voor u de uitvoerende kant van uw administratie en daarbij behorende taken zoals: belastingen, aangiften loon- en omzetbelasting. Maashorst Administratie biedt u grip op de administratieve zaken van het ondernemerschap.

Logo Maashorst Administratie & advies

MAASHORST

BERNHEZE
OSS
LANDERD
UDEN

ALLE AANGIFTEN

GRIP OP ADMINISTRATIETAKEN

ALLE AANGIFTEN

Alle aangiften

Belastingaangifte doen is een tijdrovende en complexe bezigheid, een klus die specifieke expertise veronderstelt, kennis van de laatste fiscale wet- en regelgeving. Maashorst Administratie neemt al het administratieve werk uit handen.

PRIJS HEEL DUIDELIJK EN TRANSPARANT. GEEN VERRASSINGEN

MAASHORST ADMINISTRATIE

  • Financiële administratie: Je bent verplicht om je administratie 7 jaar lang te bewaren, soms wel 10 jaar. Digitale facturen mogen niet op papier worden afgedrukt en bewaard, terwijl hardcopy facturen wel digitaal mogen worden bewaard.

BASECONE • TWINFIELD
Wij werken met Basecone, hiermee bouw je een digitaal archief op van al je facturen en bonnetjes. Hiermee voldoe je meteen aan de wettelijke bewaarplicht. Tevens werken wij met Twinfield, dit is ook gekoppeld aan Basecone waardoor de facturen ook automatisch in de boekhouding worden verwerkt. Tevens kan je, indien gewenst, ook bijvoorbeeld facturen betalen vanuit de boekhouding, je klikt deze aan en Twinfield stuurt een betaalopdracht door naar de bank, handig toch?

  • Salarisadministratie: Wij kunnen ook voor je de salarisverwerking uitvoeren. Dit kan al vanaf € 12,- per medewerker. Hoe meer medewerkers er in dienst zijn, hoe goedkoper het tarief, vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Interim: Het kan altijd voorkomen dat een van de medewerkers plotseling wegvalt. Maar voor de organisatie kan dit best lastig zijn. Heb je door groei of andere oorzaken tijdelijk een administratieve kracht nodig, dan kunnen wij je hiermee helpen. Wij hebben kennis van de volgende boekhoudpakketten ( Unit4 Multivers, Exact online, Twinfield, Accountview, Snelstart, Visma Connect, Exact Globe, Afas Online)

“DUURZAAM DIGITAAL BOEKHOUDEN”

FAQ

Meest gestelde vragen