DEN BOEKHOUDER

DEN BOEKHOUDER

HULP NODIG BIJ DE JAARREKENING?

Heb je hulp nodig bij het opstellen van de jaarrekening? Kom je er zelf niet uit? Geen probleem. Wij willen je daar graag bij helpen.

INKOMSTENBELASTING

OOK VOOR PARTICULIEREN

JAARREKENING & ADVIES

UW JAARREKENING ZORGVULDIG OPGESTELD

De jaarrekening moet goed aansluiten op de administratie. Facturen, bonnen en kassaregistratie moeten kloppen. Als deze berekeningen niet overeenkomen met de berekeningen van bijvoorbeeld de Belastingdienst, dan loop jenhet risico op een boete. Het is dan ook aan te raden het opstellen van de jaarrekening over te laten aan Den Boekhouder, zeker wanneer er sprake is van complexere zaken gedurende het jaar.

DEN BOEKHOUDER: UW BETROUWBARE PARTNER

VOOR JAARREKENING & ADVIES

DEN BOEKHOUDER

Den Boekhouder is een jong, fris en dynamisch administratiekantoor gevestigd in Nistelrode.Wij geloven in de persoonlijke aanpak, we zijn niet alleen betrokken bij je onderneming, maar ook bij jou. Jouw wensen en verwachtingen staan centraal en bepalen daarmee ook onze aanpak.

Wij zijn geen ‘standaard’ administratiekantoor. We maken stevig gebruik van de mogelijkheden van ICT- en online middelen.

Of je nu enkel een jaarrekening nodig hebt, gaat starten of andere ondersteuning nodig hebt, wij kunnen je hiermee van dienst zijn.

Onze tarieven zijn helder en transparant, wij houden niet van verassingen achteraf, zo weet je meteen wat de kosten zijn, simpel en duidelijk.

DIENSTEN

  • Jaarrekening, als ondernemer wil je natuurlijk precies weten hoe je bedrijf er voor staat. Je wilt inzicht hebben in je administratie en op de hoogte zijn van actuele cijfers.
  • Belastingaangiftes, de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting verzorgen wij ook.
  • Advies, maakt je bedrijf een sterke groei of andere verandering door? Dan kan dit mogelijk consequenties hebben voor je onderneming. Denk hierbij aan; wijziging van rechtsvorm, afdekken van risico’s, personeel, financiering e.d.
  • Tussentijdse cijfers, omdat de administratie altijd up-to-date is, kan je bij ons op elk moment de tussentijdse cijfers opvragen. Je ziet direct hoe je ervoor staat.
  • Specialisten, tot ons uitgebreide netwerk behoren fiscalisten, banken, salarisadministrateurs, notarissen, makelaars, pensioenadviseurs en assurantietussenpersonen. Waar nodig wordt een beroep gedaan op deze specialisten. Zo kunt u werkelijk al uw financiële zaken door ons laten verzorgen. Ook heeft u maar één contactpersoon, wel zo efficiënt.
  • Startersbegeleiding, ga je als ondernemer aan de slag, dan komt er veel op je af. Zomaar wat zaken waarbij je aan moet denken; bedrijfsnaam, logo, werkplek etc. Misschien moet je ook een financiering regelen. Maar ook de administratie moet goed geregeld worden. Wij helpen je hierbij vanaf het begin. We kunnen adviseren over welke ondernemersvorm je moet kiezen of helpen je met het opstellen van een ondernemersplan.

INKOMSTENBELASTING • VENNOOTSCHAPSBELASTING

Je snapt nu wel het belang van een juist opgestelde jaarrekening. Den Boekhouder kan je daarbij van dienst zijn. Onze ervaren medewerkers hebben kennis op het gebied van bedrijfsadministratie, fiscaliteit en organisatie en wij streven naar een doelgerichte bedrijfsvoering voor je onderneming. Door een goede administratie en boekhouding op poten te zetten, krijg je een helder inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat, zodat je op tijd bij kunt sturen, of lekker op dezelfde koers verder kunt varen. Wij hopen een goede relatie met jou en jouw onderneming op te kunnen bouwen.

“DUURZAAM DIGITAAL BOEKHOUDEN”

FAQ

Meest gestelde vragen