Maashorst Administratie en Van Tilburg Mode dragen een flinke steen bij aan Natuurspeeltuin De Zwarte Molen

NISTELRODE – Verstoppertje spelen tussen de bomen, samen een show geven in het theater, schommelen, klimmen, glijden, met water en zand spelen bij de waterpomp of zwieren aan de kabelbaan. Het kan allemaal bij Natuurspeeltuin De Zwarte Molen! De speeltuin is in 2015 opgericht en wordt al jaren met veel plezier door vele inwoners van Nistelrode bezocht.

Inmiddels zijn er vergaande plannen om de natuurspeeltuin uit te breiden met een sport en recreatieveld, zodat het voor iedereen mogelijk is om vrij te sporten en te recreëren. Er is een werkgroep samengesteld en dit park zal begin volgend jaar volledig worden ingericht in samenwerking met de gemeente Bernheze. Om het park netjes te houden is er ook onderhoud nodig aan de bestaande speeltoestellen. Daarom is het bestuur op zoek gegaan naar mensen en bedrijven die een steentje bij willen dragen als vrijwilliger, donateur of sponsor!

Van Tilburg Mode en Maashorst Administratie vinden het belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen en in beweging blijven en hebben daarom dit lokale initiatief gesteund. Zij stellen beide een fantastisch bedrag beschikbaar voor de stichting om ervoor te zorgen dat er nog jaren actief gespeeld kan worden. De stichting was enorm verrast door de steun en wil Van Tilburg Mode en Maashorst Administratie hiervoor hartelijk bedanken.

Ook een steentje bijdragen?
Word sponsor of doneer Stichting Natuurspeeltuin De Zwarte Molen of meld je aan als vrijwilliger.